Joki-dekkarin e-kirjaversio alennuksessa

Perinteinen kirjaversio Joki-dekkaristamme on pari viikkoa ollut tilattavissa BoD:n kirjakaupasta. E-kirjaversiota onkin jo ehditty odotella myyntiin. Ja vihdoinkin eilen tupsahti tieto sähköpostiini, että paperikirjan konversio e-kirjaksi on valmis! Kirjan ilmestymisen kunniaksi e-kirjalle on määritelty alennettu hinta seuraavaksi kahdeksi viikoksi.

E-kirjan normaali hinta on BoD:n kaupassa 9,49 €. Seuraavan kahden viikon ajan (20.10.-3.11.2020) kirja on saatavilla alennettuun hintaan 6,49 €. Sähköisen kirjan myynti tapahtuu ePub-formaattina.

Tiedoston saa ladattua itselleen ja sitä voi lukea joko erillisellä lukulaitteella tai vaihtoehtoisesti puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Lukemiseen soveltuvia ohjelmia ovat esimerkiksi Adobe Digital Editions tai Bluefire Reader. Itse kokeilin tiedoston avaamista tabletilla Elisa Kirja -sovelluksessa (vaikka kirja ei ollutkaan Elisan verkkokaupasta ostettu). Hienosti toimi myös sillä ohjelmalla!

Molempia kirjaversioita, sekä paperista että e-kirjaa, on mahdollista ostaa BoD:n verkkokaupasta. Listaamme omalle alasivullemme myös muita ostospaikkoja, kunhan saamme niistä tietoa.

Katso vaihtoehtoja, mistä voit ostaa Joki-dekkarin.

Dekkarimme on jo ehtinyt kahden kirjabloggarin, Tuijatan ja Kirsin kirjanurkan, arviointiin. Jotta en nyt varmasti spoilaa mitään, nostan tähän vain pari pientä makupalaa Tuijan ja Kirsin teksteistä. Linkit kokonaisiin blogiteksteihin ovat lopussa. Kokeneet dekkaribloggaajat eivät tietenkään paljasta teksteissään liikoja. Mutta jos itse haluat nauttia kirjasta ilman ennakkoarvioita, älä klikkaa linkkejä 😀

”Joki-dekkarin päähenkilöt ja tapahtumat kuljetetaan sujuvasti alusta loppuun, ympäristökuvaus on elävää eikä muutenkaan kielellisistä kerrontavalmiuksista ole epäselvyyttä.
– Tuijata. Kulttuuripohdintoja -blogi

”Kati Berg on ainakin Ellen Lähteen veroinen dekkarisankari. Mielenkiintoisempi jopa. Romaanista ei mistään huomaa, että sitä on kirjoittanut kaksi tekijää. Lopputulos on saumaton ja viimeistelty.- – -Kiviniemi ja Pietikäinen onnistuvat lataamaan dekkariinsa samaan aikaan sekä leppoisan että hyytävän tunnelman.
– Kirsin kirjanurkka -blogi

Lue kirja-arvostelu kokonaisuudessaan Tuijata-blogista

Lue arvostelu kokonaisuudessaan Kirsin kirjanurkka -blogista

Kuva: Taina Pietikäinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *