Kirjakauppaan

Joki on kustannettu omakustanteena BoD-palvelussa. Print on Demand -painatuksessa kirjoja painetaan, kun ne on tilattu. Kaikki painon ja jakelun prosessit on optimoitu niin, että lukija saa tilaamansa kirjan kuitenkin mahdollisimman nopeasti.

Vastuullinen uusiutuvien luonnonvarojen käyttö on vahva osa BoD:n yritysideologiaa. Kaikki kirjat painetaan FSC®-sertifioidulle paperille, joka on peräisin vastuullisesta metsänhoidosta.

Uutta! Joki-dekkaria on myynnissä Raision kirjaston Palvelupisteessä. Kirjasto on avoinna ma–to klo 10–19, pe klo 10–16 ja la klo 10–14. Lisätietoja: Raision kirjasto

Joki-kirjasta on julkaistu e-kirjaversio, joka on myös mahdollista ostaa BoD:n verkkokaupasta ePub-tiedostona. Lisätietoja e-kirjoista

Huomioi, että BoD:n verkkokauppa toimii vain rajoitetusti joillakin selaimilla. Esimerkiksi Safarin ja vanhempien Internet Explorerin versioiden käytössä on havaittu ongelmia. BoD suosittelee selaimeksi joko Google Chromea, Mozilla Firefoxia tai Internet Explorer 10 -versiota.

Paperikirjaa on myynnissä myös Suomalaisen kirjakaupan ja Adlibriksen verkkokaupoissa.

Osta Joki Suomalaisesta kirjakaupasta

Osta Joki Adlibriksestä.

E-kirjan voi ostaa myös Elisa Kirja -verkkokaupasta.

Osta e-kirja Elisa Kirjasta.