Osallistu arvontaan ja voita uutuusdekkari Joki!

Esikoiskirjailijoiden pitkä ja harras odotus palkittiin viime viikolla, kun kirjapino saapui vihdoin kotiovelle. Kirjoja on nyt selattu, hiplattu ja varmaan nuuhkittukin sen verran, että on aika päästää kappaleita maailmalle lukijoiden iloksi.

Kirjaa voi tilata BoD:n verkkokaupasta sekä muutamista muista suomalaisten kirjakauppojen verkkokaupoista. BoD:n sivuilta tilatun kirjan tiedämme tulleen viikossa ostajan postilaatikkoon. Eli vaikka konseptissa toimitaan mahdollisimman ekologisesti – kirjoja painetaan vain tarpeen mukaan eikä turhiin varastopinoihin pölyttymään – kirjan saa luettavakseen ällistyttävän nopeasti. Ylläpidämme listaa ostomahdollisuuksista alasivullamme: Kirjakauppaan.

Halusimme antaa myös rouva Fortunalle mahdollisuuden päättää siitä, missä Joki-romaania luettaisiin! Arvommekin joitakin kappaleita kirjaa ja lähetämme ne onnellisille voittajille heti arvonnan päätteeksi.

Arvonnat ovat käynnissä Fecebookin Dekkariryhmässä ja Even valinta Instagram-tilillä. Molemmat arvonnat päättyvät keskiviikkona 21.10. 2020 klo 21. Käy kommentoimassa ja tykkäämässä, niin olet mukana Joki-kirjan arvonnassa. Dekkariryhmä on yksityinen ja siihen pitää liittyä päästäkseen osallistumaan arvontaan. Even insta on sen sijaan kaikille avoin.

Even valinta Instagram-tili

Facebook Dekkariryhmä

Onnea arvontaan! Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Facebook tai Instagram eivät ole mukana arvonnoissa.

Kuva: Taina Pietikäinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *